Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:45:29

Крадіжка на Алеї Героїв! Зникли квіти, висаджені до Дня міста

12.10.2018   09:35

Відсутність одного куща барбарису та 9 кущів хризантем на нових клумбах, що були сформовані на Алеї Героїв до Дня міста, побачили вранці 11 жовтня працівники КП «Зеленбуд», які прибирали там територію.

Викликали поліцію, аби зафіксувати факт злочину, розшукати й покарати правопорушників.

- Хризантеми ми не дорахувалися на двох останніх клумбах, що ближче до Катерининського храму, - розповідає майстер зеленого господарства КП «Зеленбуд»  Ірина Новик, - а барбарис зник на першій клумбі, що ближче до Красної площі. Вартість однієї такої рослини – близько 300 грн., кущик хризантем коштує 70 грн., отже, збитки не копійчані.

За словами Ірини Новик, сліди на клумбах були свіжі, тож квіти, скоріше за все, зникли вночі або рано-вранці. Щоправда, у міському відділку поліції зазначають, що ці сліди деякою мірою були пошкоджені в процесі поливу. На жаль, крадіїв не зупинили навіть камери, що в онлайн-режимі фіксують всі події, що відбуваються на Алеї Героїв. Чи можна використати записи для встановлення особистості причетних до злочину? Покаже час. Наразі розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.


Прес-служба КП «Зеленбуд»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини