Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:48:57

На засіданні президії Громадської ради розглянуто ряд актуальних питань

13.09.2018   15:27Агенцiя

12 вересня голова Громадської ради Ігор Москаленко провів чергове, шосте у цьому році, засідання президії Громадської ради.

Погоджено низку звернень до облдержадміністрації, що стосуються питань, якими тривалий час опікується Громадська рада. Зокрема про організацію засідання за «круглим столом» щодо підготовки номінаційного досьє для включення об’єктів Чернігівщини до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а також про створення робочої групи при облдержадміністрації за участю громадськості, яка б опрацьовувала питання створення Центру надання соціальної, медичної та психологічної допомоги учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції, членам їх сімей та членам сімей загиблих воїнів.

Облдержадміністрація підтримала пропозицію Громадської ради стосовно проведення перевірки організаційної та фінансово-господарської роботи КЗ «РЛП «Ялівщина» у зв’язку з закінченням терміну дії контракту його нинішнього директора Володимира Свердлова. Вирішено рекомендувати облдержадміністрації на конкурсних засадах обрати кандидата на посаду директора КЗ РЛП «Ялівщина».

Обговорено також участь членів Громадської ради в роботі колегій облдержадміністрації та її структурних підрозділів, запровадження в ОТГ області проекту «Відкрите місто».

Наступне засідання Громадської ради заплановано провести у жовтні.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини