Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:12:23

Місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно особи, що пропонувала хабара працівнику патрульної поліції

29.08.2018   07:44Агенцiя

Чернігівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця, 1981 року народження, який обвинувачується у вчиненні корупційного злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 12.08.2018 відповідно до розстановки сил та засобів роти батальйону Управління патрульної поліції в Чернігівській області о «20» годині «38» хвилин у м. Чернігові було зупинено транспортний засіб – автомобіль марки ВАЗ модель 2115,  під керуванням мешканця м. Чернігова, який згідно орієнтування керував вищевказаним автомобілем в нетверезому стані, в порушення п.п. 2.9.а Правил дорожнього руху України.

 В подальшому, вказаний водій надав неправомірну вигоду шляхом покладення грошових коштів в сумі 2500 грн., 30 доларів США на поверхню землі поряд працівниками патрульної поліції.

Наразі, окрім того, що водій буде нести відповідальність, передбачену ст. 130 КУпАП у вигляді штрафу більше 10 тис. грн. та позбавленням права на керування транспортними засобами, так ще й отримає судимість за вчинення кримінального правопорушення та судимість за вчинення корупційного злочину.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.