Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:31:40

Чернігівським рибоохоронним патрулем затримано електровудочників, які завдали збитків на 14,7 тис.грн.

14.08.2018   08:03

В ході рибоохоронного рейду водоймами Ріпкинського району, державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Чернігівського прикордонного загону, затримано мешканців с.Вишневе та м.Чернігів, які здійснювали лов водних біоресурсів із застосуванням електроструму – «електровудкою Samus – 725MP».

Інформація, про те, що на р.Сож біля с.Клубівка, двоє громадян займаються незаконним виловом риби, надійшла до Чернігівського рибоохоронного патруля 11.08.2018 від Чернігівського прикордонного загону, на виконання плану спільних заходів по охороні водних біоресурсів.

В ході відпрацювання даного інциденту, у браконьєрів було вилучено:   електровудку «Samus – 725MP» та  34 кг. риби: в’язь – 12 шт., білизна – 1 шт., сом – 9 шт., судак – 1 шт., щука – 16 шт., карась сріблястий – 1 шт., лящ – 2 шт., краснопірка – 3 шт., плітка – 25 шт., плоскирка – 4 шт., синець – 1 шт., окунь – 5 шт., уклія – 1 шт. Протизаконними діями порушники завдали збитків рибному господарству України на 14671 грн.
 На місце вчинення правопорушення викликана слідчо-оперативна група Ріпкинського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження.

Складені протоколи про адміністративне правопорушення будуть направлені до Ріпкинського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини