Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:55:06

На засіданні Колегії рятувальники підбили підсумки роботи за перше півріччя 2018 року

04.08.2018   08:22Агенцiя

3 серпня в Управлінні Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області відбулось засідання Колегії під головуванням начальника Управління полковника служби цивільного захисту Романа Гордового та за участі керівного складу апарату Управління, підпорядкованих загонів, міських та районних підрозділів.

На початку Колегії Роман Гордовий за сміливі і рішучі дії під час ліквідації надзвичайних ситуацій, сумлінне і бездоганне виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів у службовій діяльності начальнику караулу 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини майору служби цивільного захисту Андрію Синявському вручив нагрудний знак "За відвагу в надзвичайній ситуації".

Начальник 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини майор служби цивільного захисту Віталій Петренко та начальник чергової зміни оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області майор служби цивільного захисту Анатолій Васильченко отримали від головного рятувальника Чернігівщини чергові спеціальні звання старшого начальницького складу "підполковник служби цивільного захисту".

Під час Колегії були підведені підсумки роботи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини за І півріччя 2018 року, зокрема розглянуті проблемні питання щодо стану забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту об'єктів і населених пунктів, оперативного реагування на пожежі і надзвичайні події, матеріально-технічного забезпечення підрозділів, дотримання дисципліни та запобігання корупційним проявам.

Підбиваючи підсумки Колегії, начальник Управління полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий визначив на друге півріччя 2018 року ряд пріоритетних завдань з усіх напрямків діяльності.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.