Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:44:48

Підтоплених зливою 30 червня домогосподарств - 179

27.07.2018   09:05

Матеріальна допомога на загальну суму у 95 тисяч грн з міського бюджету буде надана ще 27 постраждалим від підтоплення внаслідок стихійного лиха 30 червня.

З них 17 - ті, у яких пошкоджені будинки та покрівлі, та 10 – у яких пошкоджені господарські приміщення. У першому випадку надається допомога по 5 тис. грн, а в іншому - по 1 тис. грн.

Про це повідомила начальник фінансового управління міської ради Олена Лисенко 26 липня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

За її словами, 152 чернігівцям вже надана така допомога раніше. Загальна цифра – 179 власників, домогосподарства яких зазнали підтоплення внаслідок стихії.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив на тому, що по термінах наразі необхідно підводити підсумки цього питання і запропонував це зробити до 30 липня, і вже потім не повертатися до нього.
- У нас 30 червня відбулася сильна злива. Давайте ми 30 липня підведемо риску і не будемо повертатися до цього питання. Я вважаю, що місяць на цю процедуру – достатньо, - сказав міський голова.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини