Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:44:15

У рамках Днів адміністративної юстиції Чернігівський окружний адміністративний суд гостинно зустрів студентів-правників

06.07.2018   08:00Агенцiя

Комунікація як процес обміну інформацією може відбуватися як опосередковано, так і напряму. Прямі зв’язки із суспільством установлюються за допомогою заходів (інструментів) ознайомчого, інформативного характеру, завдяки яким суспільство отримує відомості про діяльність судів та роботу суддів через прямі зв’язки між судами і широким загалом.

Одним із таких інструментів є проведення Днів відкритих дверей. Так, з метою формування позитивного іміджу судової системи у суспільстві, формування у підростаючого покоління поваги до права та набуття необхідного рівня правових знань 4 липня Чернігівським окружним адміністративним судом проведено День відкритих дверей. До суду завітали студенти-правники першого, другого та четвертого курсів Чернігівського національного технологічного університету.

Відкрив захід суддя-спікер Дмитро Лобан, який розповів про історію створення Чернігівського окружного адміністративного суду, його діяльність, атрибути судді під час здійснення правосуддя, основні принципи судочинства, які спрямовані на захист прав громадян та інтересів держави.

Екскурсанти мали змогу відвідати судове засідання, ознайомитись з інформаційними стендами у приміщенні суду, завітати до залів судових засідань, а також взяти участь у дискусіях та отримати вичерпні відповіді на всі питання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини