Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:50:03

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

05.07.2018   09:01Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території Чернігівської області за період з 8:00 4 липня до 8:00 5 липня.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі та 1 випадок знищення боєприпасів часів Другої світової війни Внаслідок цих подій загинуло 4 особи та 5 осіб постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 3 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

- в м. Ніжині на перехресті вулиць Яворського та Гоголя о 21 год. 07 хв. 3 липня водій автомобіля "Daewoo Lanos" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні;

- в м. Носівка по вул. Вокзальній біля будинку №27 о 05 год. 4 липня водій автомобіля "ВАЗ-21099" не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з електроопорою та парканом. Внаслідок пригоди водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження та доставлені до Носівської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові по проспекту Миру за автомобільним мостом по Київському шосе близько 06 год. 40 хв. 4 липня водій автомобіля ""Gelly MK" здійснив лобове зіткнення з автомобілем "ГАЗ-2705". Внаслідок пригоди водій, 1976 року народження, та два пасажира автомобіля "Geely MK", 1964 та 1984 років народження, загинули на місці події, а одна пасажирка, 1991 року народження, померла в лікарні. Водій та пасажир автомобіля "ГАЗ-2705" отримали тілесні ушкодження.


Пожежі – 4, з них 2 пожежі в житловому секторі та 2 інші пожежі.


Знищення боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт та підводного розмінування управління ДСНС України у Чернігівській області о 13 год. 30 хв. 4 липня знищено    артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни, який було виявлено о 14 год. 30 хв. 3 липня біля с. Матіївка Бахмацького району на відкритій території.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 04 липня до 20 години 05 липня очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер західний 7-12 м/с. Температура по області вночі 9-14º тепла, вдень 22-27º тепла.
По Чернігову вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ. Температура вночі 11-13º тепла, вдень 24-26º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.