Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:45:36

Для проведення ремонту дороги 5-7 липня буде перекрита вулиця 1 Травня

05.07.2018   08:34

З 5 липня для проведення ремонту проїзної частини вул. 1-го Травня, на ділянці даної дороги від перехрестя з проспектом Перемоги до перехрестя з вулицею Грибоєдова, тимчасово перекривається рух транспорту та вносяться відповідні зміни в роботу міського пасажирського транспорту. Роботи планується завершити за 3 дні.

Тролейбуси на маршруті № 6 рухатимуться з вулиці Любецької по вул. І. Мазепи до Площі Перемоги, по проспекту Перемоги, проспекту Миру, вул. І. Мазепи, Любецька, Незалежності.

Тролейбуси на маршруті № 7 рухатимуться від 2-ї лікарні по вул. Рокосовського, Шевченка, Пушкіна, Гетьмана Полуботка, П’ятницькій, проспекту Перемоги і далі за своїм маршрутом у прямому напрямку та з проспекту Перемоги по вул. Кирпоноса, Шевченка, Рокосовського, Доценка до 2-ї лікарні у зворотному напрямку.

Автобуси міських маршрутів № 1, 8, 11, 12, 43 об’їжджатимуть ділянку дороги, де проводиться ремонт, за маршрутом: з проспект у Перемоги по вул. Гончій, Київській, 77 Гвардійської дивізії до перехрестя вул. 1 Травня з вул. Рокосовського і далі за своїми маршрутами в прямому напрямку та від перехрестя вул. Рокосовського з вул. 1 Травня по вул. 77 Гвардійської дивізії, Київській, Гончій, проспекту Перемоги і далі за своїми маршрутами у зворотному напрямку.

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Ляльковий театр», «Палац дітей та юнацтва», «Школа № 5», «Вул. Грибоєдова».

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини