Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:10:44

Цього року зустрічі Чернігівського міського голови з мешканцями за місцем проживання пройдуть у кожному мікрорайоні

07.06.2018   11:15Агенцiя

Питання щодо асфальтування міждворового проїзду, доукомплектування дитячих майданчиків, демонтаж незаконно встановлених гаражів, встановлення паркану в дворі, аварійність дерев, незадовільний стан каналізаційних мереж, встановлення контейнерів для сміття в дворі були підняті на черговій зустрічі Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з мешканцями міста за місцем проживання.

На двох зустрічах, які відбулися вчора, 6 червня, по вул. Рокоссовського, буд. 12 (за магазином «Шпалери») та вул. Захисників України, буд. 13Б (колишня Одинцова) зібралося чимало учасників. Всі вони говорили про проблеми, які їх хвилюють.

На початку зустрічі міський голова повідомив, що така форма особистого прийому громадян є більш продуктивною, зручною і корисною для людей, оскільки так можна розглянути безпосередньо на місці більшу кількість питань, які турбують мешканців. Також він додав, що буде проводити їх у всіх мікрорайонах Чернігова протягом року доти, поки дозволятиме погода збиратися просто неба.

Зокрема, біля будинку №12 по вул. Рокоссовського мешканці підняли питання щодо вживання алкогольних напоїв та паління малолітніми особами в тимчасовому металевому гаражі та показали його розташування. Також мешканці повідомили, що власником цього гаражу була особа з інвалідністю, яка вже померла і близьких осіб (родичів), яким би міг перейти у спадок цей гараж, також немає. Тобто фактичних власників цей гараж не має.

Стосовно даного питання представник КП «Муніципальна варта» повідомив, що процедура по демонтажу цієї споруди вже запущена, зокрема, на гараж вже наклеєна наліпка з проханням звернутися до підприємства (ця норма передбачена відповідно до положення демонтажу гаражів). А наступним кроком буде винесення даного питання на найближче засідання комісії міської ради, яка опікується відповідними питаннями. Крім того, міський голова додав, що цього року планується демонтувати 150 таких незаконно встановлених гаражів.

Щодо інших озвучених питань Владислав Атрошенко дав відповідні доручення міським службам, керівники яких були присутніми на зустрічі, вирішити їх найближчим часом за можливості та в рамках законодавства.

Наступні зустрічі міського голови з мешканцями в інших мікрорайонах заплановані на 20 червня. Попередньо, вони мають проводитися в мікрорайонах по вул. Незалежності, буд. 72 (поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту №20, №23) і по вул. Гагаріна, буд. 6 (поблизу відділення Укрпошти №10).


Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини