Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:13:56

Чорні запорожці знову рвуться в бій

17.05.2018   09:31

Черговий етап бойової злагодження, який триває на одному з полігонів Чернігівщини, вкотре доводить високий рівень згуртованості, вишколу, готовності підрозділів та всього особового складу бригади до виконання бойових завдань, за будь яких умов обстановки.

Приємно спостерігати за тими позитивними змінами, які останнім часом відбуваються в бригаді.

Набувають досвіду та зростають у професійному відношенні молодші командири, які дійсно стають справжніми помічниками офіцерів. Навчають підлеглий особовий склад, передають неоціненний бойовий досвід, набутий під час АТО.

Росте гідна зміна й серед представників молодшого офіцерського складу, командирів підрозділів.

Так, відбулося певне оновлення колективу, втім це процес природній та незворотній. Але й повертаються до строю військовослужбовці, які в свій час проходили службу за мобілізацією, чимало контрактників, які в різні роки служили в бригаді, або звільнилися одразу після виходу з АТО.

І чим ближче той час, коли Чорні запорожці знову стануть на захист Держави, тим більше в очах військовослужбовців рішучості, впевненості в своїх діях, готовності гідно виконати всі поставлені завдання!

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.