Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:54:21

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Чернігові

21.04.2018   09:52Агенцiя

19 квітня в м. Чернігові в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від Представництва ЄС відбулась презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС.

З основними проектами щодо економічної, культурної, інформаційної діяльності ознайомила представників громадських організацій радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова. Зокрема, це програми Євросоюзу Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, COSME, EU4Business.

Ірина Прокоф'єва, менеджер програми Culture Bridges, презентувала можливості цієї програми, яка передбачає підтримку міжнародної мобільності фахівців, проектів національної і міжнародної співпраці, тренінгів та ознайомчих поїздок до країн ЄС. Детальніше можна ознайомитись за посиланням http://www.britishcouncil.org.ua/culture-bridges.

Також цього дня відбувся тренінг для громадських організацій-початківців «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?». Перед присутніми з вітальним словом виступив Давид Стулік, який координує програми преси та інформації Представництва Європейської комісії в Україні.

Незалежний консультант з управління проектами, моніторингу та оцінки Ірина Негрєєва розглянула декілька тем. Серед яких — термінологія грантових заявок і тендерів,  хто такі донори і принципи ефективної комунікації з ними, види грантової допомоги, як зрозуміти потреби донора та відобразити це у своїй заявці, принципи складання бюджету та ін. Учасники тренінгу розглянули реальні приклади з грантових конкурсів ЄС та виконали практичні завдання.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини