Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 09:30:25

Ігор Вдовенко ознайомився із гідрологічною ситуацією

14.04.2018   09:28Агенцiя

13 квітня голова обласної ради Ігор Вдовенко здійснив обліт території міста Чернігова та його околиць, аби оцінити та проалаізувати ситуацію, яка склалася у регіоні, зокрема у зв’язку із весняним водопіллям.

Варто відзначити, що завдяки злагодженій роботі рятувальників підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській область вдалося недопустити масштабних наслідків негоди і досить оперативно провести невідкладні заходи у районах масовго підтоплення.

Згідно з інформацією Чернігівського обласного Центру з гідрометеорології, на великих річках області продовжуються підйоми рівнів води весняної повені.

Водночас на малих річках області басейнів Дніпра та Десни закінчується весняна повінь, вода увійшла в межі русел. На Дніпрі біля с. Неданчичі та с. Дніпровське, на р. Снов біля м. Сновськ, на р. Сейм біля с. Мутин (Сумська обл.) та на  р. Удаї біля м. Прилуки вода на заплаві.


Відділ інформаційного забезпеченнята зв'язків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини