Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:50:02

Розробка великого скейт-парку почнеться з обговорення з громадськістю та спортсменами

27.03.2018   14:22

Про плани зведення великого скейт-парку у міському парку культури і відпочинку розмови тривають уже певний час. Спочатку його планувалося розташувати між вулицею Кордівка та існуючим дитячим майданчиком.

Але детальний аналіз місця розташування показав, що логічніше розташувати повноцінний спортивний майданчик з усією необхідною інфраструктурою в парку між 1-ю вулицею Кордівка та мостом на центральній алеї, що веде до міського пляжу «Золотий берег».

На спортмайданчику передбачається облаштувати:
- скейт-парк;
- зони для кросфіту та воркауту;
- майданчики з тренажерами для різних вікових груп – дітей, підлітків та дорослих;
- бігову доріжку навколо майданчику довжиною близько 3 км;
- душові кабіни, туалет та роздягальні.

Міський голова Чернігова під час прямого ефіру проекту «Звіти наживо» на Суспільному телебаченні звернувся з цього приводу до жителів міста:
«Не варто продовжувати обговорювати будівництво скейт-парку навпроти Мегацентру. Дійсно, ми сьогодні дивимося на пропозиції різних архітекторів щодо влаштування ділянки парку від Мегацентру до вул. Софії Русової. І один з проектів передбачав будівництво там скейт-парку, але ми вирішили, що це не найкраще рішення. Скейт-парк разом з іншими напрямками спортивних майданчиків буде збудований в міському парку культури і відпочинку. Це буде повністю спортивна зона, де буде побудований, у тому числі й скейт-парк.
Запрошую представників громадськості до обговорення цієї локації, а представників кожного спортивного напрямку – для активної участі в наданні пропозицій по зведенню ділянок, щоб вони були зроблені без помилок».

Розробку робочого проекту буде розпочато після представлення ескізного проекту громадськості та фахівцям у сфері спорту.

На створення ескізів майбутнього спортивного майданчика, його обговорення та внесення необхідних правок знадобиться близько 2-х місяців. Тобто, розпочати розробку проекту можна буде лише з червня поточного року.

Ми обов`язково будемо інформувати про хід розробки проекту, про шляхи збору пропозицій, механізм обговорення та намагатимемося надати всі необхідні роз`яснення і відповіді.

На фото: червоним на картах позначено розташування майбутнього спортивного майданчику в міському парку культури і відпочинку.


Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини