Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:27:02

Обмежується рух дорогами загального користування Чернігівської області

26.03.2018   12:23Агенцiя

До уваги водіїв вантажного транспорту: з 26 березня до 20 квітня обмежується рух дорогами загального користування Чернігівської області!

Відповідно до розпорядження голови Чернігівської обласної державної адміністрації № 54 від 01.02.2018 року (зі змінами від 07.03.18 розпорядження №115) для запобігання виникнення ямковості та інших деформацій автодоріг буде обмежено рух великовагового транспорту на дорогах загального користування області.

У цей період через підвищену вологість ґрунту дорожнє покриття найбільше піддається руйнації.

У зв’язку з погодними умовами дата початку обмеження руху перенесена з 1 березня на 26 березня і триватиме до 20 квітня.

З метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області у період підготовки та проведення посівної компанії обмеження руху не стосуватиметься пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб і спеціального транспорту, що використовується при ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій, транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг Або Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА.

Рух без обмежень буде здійснюватися:
1. Автомобільними дорогами:
- М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі;
- М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ;
- Н-07 Київ – Суми – Юнакіївка (на ділянці від межі Київської області до перехрестя автодороги Р-67).
2. Під’здами до міст:
- м. Прилуки (від автодороги Н-07, від смт. Ладан та з напрямку від м. Пирятин);
- м. Ніжин (від автодороги М-02);
- м. Борзна (від автодороги М-02);
- м. Бахмач (від автодороги М-02).


Патрульна поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини