Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:59:19

Працівниками сфери ЖКГ і побутового обслуговування – вітання і відзнаки з нагоди професійного свята

16.03.2018   09:50Агенцiя

Професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначається в Україні щорічно у третю неділю березня.

У Чернігові принагідна урочиста зустріч керівництва області з працівниками сфери відбулася напередодні, 15 березня, в обласній державній адміністрації.

На зустріч були запрошені кращі працівники та керівники підприємств житлово-комунального господарства області. Вітали їх, зокрема, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук та голова обласної організації галузевої профспілки В’ячеслав Сальніков.

«Комунальні блага стали настільки звичними, що ми інколи не замислюємося, якою нелегкою працею забезпечується стабільна робота багатофункціонального житлово-комунального господарства області, де працює майже 5,5 тис. чоловік від професіоналізму і відповідальності яких, багато в чому, залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини… Щиро бажаю усім вам здоров’я, благополуччя та родинного затишку, успіхів у такій потрібній людям справі. Будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо кожен населений пункт нашої області справді гарним і затишним», – сказав, зокрема, голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч.

Урядову відзнаку – Подяку Прем’єр-міністра України – за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Зарві Ользі Василівні – директору комунального підприємства «Комунгосп» Срібнянської селищної ради також вручив Валерій Куліч.

Крім цього, розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

Лазаренка Олександра Анатолійовича – заступника начальника комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;

Мазюк Наталію Степанівну – начальника цеху каналізаційних очисних споруд комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради;

Олійника Віктора Володимировича – начальника виробничо-технічного відділу публічного акціонерного товариства «Облтеплокомуненерго», м. Чернігів;

Сташука Павла Івановича – директора товариства з обмеженою відповідальністю «Комунальник», м. Новгород-Сіверський;

Шибіку Вадима Юрійовича – директора виробничого підприємства теплових мереж «Борзнатеплокомуненерго».

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

Зікуну Віталію Володимировичу – слюсарю-сантехніку IV розряду комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради;

Коломієць Наталії Володимирівні – начальнику лабораторії комунального підприємства водоканалізаційного господарства «Ічень» Ічнянської міської ради Чернігівської області;

Столінцю Віталію Миколайовичу – водію автотранспортних засобів автоколони № 2 цеху санітарного прибирання комунального підприємства «АТП-2528» Чернігівської міської ради;

Тарасевичу Анатолію Михайловичу – майстру будівельних робіт відділу з обслуговування житлового фонду № 2 комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради;

Ятченко Катерині Іванівні – маляру дільниці з обслуговування житлового фонду № 3 комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.


Перший заступник голови обласної ради подякував працівникам ЖКГ за нелегку, копітку і таку важливу для суспільства працю та побажав міцного здоров'я, миру і добра, шани і поваги від жителів сіл і міст нашої області.
Також Валентин Мельничук з нагоди свята та за сумлінну працю вручив почесні грамоти обласної ради з нагрудними знаками: директору комунального підприємства «Бахмач-водсервіс» Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Володимиру Клепачі, начальнику КП «Щорська житлово-експлуатаційна дільниця» Ганні Кошовій, директору КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» Петру Лабузькому, майстру каналізації комунального підприємства «Водоканалізаційне господарство «Ічень» Ічнянської міської ради Олександру Туєзову та начальнику виробничо-технічного відділу комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради Віті Редько.

У свою чергу Вячеслав Сальніков вручили кращим працівникам підприємств житлово-комунального господарства області відзнаки  Центрального комітету і обласного комітету галузевої профспілки.

На завершення урочистостей присутніх з професійним святом привітав колектив митців Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини