Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:56:39

Служба порятунку закликає українців невиходити на кригу

13.03.2018   07:18Агенцiя

З початку року рятувальники зафіксували вже майже 80 випадків загибелі громадян на водних об'єктах країни. Тож, з метою попередження нещасних випадків, рятувальники продовжують патрулювати замерзлі річки та озера, під час яких закликають українців не виходити на тонку і ненадійну кригу.

Зокрема, цього тижня у Миколаївській області, з метою уникнення нещасних випадків на заледенілих водоймах, співробітники Центрального районного відділу обласного Управління ДСНС, спільно з представниками соціальної служби та патрульної поліції вирушили у рейд узбережжям річки Південний Буг.

В той же час, працівники Турійського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області провели профілактичну бесіду з громадянами, які рибалили на вкритих кригою водоймах у селищі Турійськ. Фахівці Служби порятунку розповіли про правила безпеки на льоду та нагадали, якою має бути товщина криги для безпечного пересування. Рятувальники акцентували увагу громадян, що із підвищенням температури крига поступово втрачає міцність, тож закликали рибалок взагалі уникати виходу на водойми.

Водночас, співробітники Сосницького районного сектору Управління ДСНС України у Чернігівській області провели профілактично-роз'яснювальні заходи у місцях зимової риболовлі на річці Убідь. Рятувальники розповіли любителям гострих відчуттів про трагічні випадки з рибалками, а також наголосили на необхідності дотримання правил поведінки під час перебуванні на водоймі.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини