Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:19:09

Поліцейські Чернігівщини привітали колежанок з Міжнародним жіночим Днем

09.03.2018   10:37Агенцiя

В Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області вшанували жінок-правоохоронців.

Найпершим весняним святом, яке приходить до нас цієї пори, є Міжнародний день прав жінок та миру, що відзначається 8 березня. Більш вдалого часу для вшанування жіноцтва важко й уявити. Універсальні поняття "краса", "добро", "лагідність" асоціюються і з весняним пробудженням та оновленням природи, і з образом жінки-матері, сестри, коханої, вправної господині і невтомної трудівниці.

8 Березня - слушна нагода нагадати чоловікам-поліцейським, що всі ці епітети повною мірою стосуються тих жінок, які справою свого життя обрали служіння Батьківщині у поліцейських лавах.

Напередодні Міжнародного жіночого свята в актовому залі Головного управління Нацполіції відбулися урочисті збори. З привітальним словом до присутніх жінок звернувся заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Олександр Потапенко. Він висловив представницям прекрасної частини поліцейського колективу щиру подяку за їх нелегку сумлінну працю, побажав щастя та всіх земних благ.

Олександр Євгенович із задоволенням виконав приємну місію – за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, самовіддану плідну працю, зразкове виконання обов’язку та з нагоди Міжнародного жіночого дня вручив жінкам-поліцейським Подяки Чернігівської обласної державної адміністрації, Почесні грамоти Чернігівської обласної Ради та подяки Чернігівської міської ради. Не оминули увагою й колишніх правоохоронців, які віддали свою молодість служінню закону. Жінки-пенсіонери були нагороджені грамотами Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.   
У свою чергу Голова Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Павло Скнар сердечно поздоровив усіх жінок і вручив найвищу нагороду – «Почесний знак Асоціації» начальнику Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Чернігівській області» Аллі Галеєвій, а Іринам - Конновій, Лут і Чугай вручив Почесні грамоти Асоціації.

Голова Чернігівської обласної організації професійної спілки атестованих працівників Ігор Поплавський за активну участь у профспілковому русі нагородив ряд жінок-офіцерів грамотами та оголосив подяки.

Для всіх присутніх жінок відбувся чудовий концерт, майстерно підготовлений спеціально запрошеними з нагоди свята професійними артистами та аматорами.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини