Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:49:14

Рятувальники ліквідували 5 пожеж та вивільнили із снігових заметів 4 транспортні засоби

27.02.2018   07:53Агенцiя

Упродовж минулих вихідних рятувальниками підрозділів Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 5 пожеж у Ніжинському, Бахмацькому, Козелецькому та Чернігівському районах, 4 з яких виникли у приватному житловому секторі громадян.

У вогні загинула 1 людина. Також 4 рази надано допомогу водіям у вивільненні транспортних засобів зі снігових заметів.

Основними причинами виникнення пожеж послужили порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок, а також нагрівальних печей і димарів.

Так, 24 лютого о 21:02 до оперативно-координаційного центру  Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Рябці Чернігівського району. На місце події оперативно прибули 2 відділення пожежно-рятувальних підрозділів з обласного центру. Під час проведення розвідки в одній з кімнат помешкання рятувальники виявили тіло жіночої статі. Вогнеборці у складі 9 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки пожежу о 21:40 локалізували, а о 23:20 остаточно ліквідували, в ході чого врятовано 2 поруч розташовані господарчі будівлі. Причини та обставини виникнення пожежі, а також особу загиблої жінки встановлюють правоохоронні органи.

24 лютого рятувальники за допомогою спецтехніки підвищеної прохідності вивільнили 1 легковий та 3 вантажних автомобіля, що потрапили у снігові замети біля сіл Деснянка, Боромики, Кувечичи та Золотинка Чернігівського району.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини