Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:48:12

Рятувальники надають допомогу місцевим пожежним командам

21.02.2018   13:57

Гасіння пожеж, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на початковій стадії їх розвитку - це пріоритетне завдання, як підрозділів ДСНС України так і протипожежних формувань, які почали створюватись в об’єднаних територіальних громадах країни.

Так, з метою підвищення рівня боєздатності та професійних навичок місцевих пожежних команд 20 лютого керівництво Менського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області та 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини  провели робочу зустріч з директором місцевої пожежної охорони Менської об’єднаної територіальної громади Анатолієм Фурманом.

Під час спілкування були обговорені питання взаємодії місцевих пожежних команд з пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС України, розроблено спільний план залучень сил та засобів, розглянуто стан утримання протипожежного водопостачання, укомплектування техніки аварійно-рятувальним обладнанням, забезпечення вогнеборців захисним одягом та спорядженням, а також надано допомогу в розробці службової документації.

На завершенні зустрічі начальник Менського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівській області Денис Луговський зазначив, що вживаються усі можливі заходи аби підрозділи місцевої пожежної охорони завжди перебували у боєздатному стані та були готові до виконання завдань по ліквідації пожеж і наданню допомоги населенню. А така співпраця з підрозділами ДСНС України допоможе в підвищенні рівня пожежної безпеки на селі та в створенні нової сучасної системи цивільного захисту громадян з професійними рятувальниками.


Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини