Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:58:43

Керівник поліції Чернігівщини відзначив кращих спецпризначенців

13.02.2018   12:18Агенцiя

Начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін вручив заслужені відзнаки бійцям роти поліції особливого призначення від МВС та Кабінету Міністрів України.

Держава високо цінує внесок поліцейських Чернігівщини у справу боротьби зі злочинністю та захисту українських рубежів на Донбасі. Наші земляки завжди серед тих, кого ставлять за приклад іншим, будь то розкриття злочинів чи здобутки у спорті.

Наказом МВС України по особовому складу на Дошку пошани МВС занесено майора поліції Олександра Полегешка, заступника командира роти поліції особливого призначення ГУНП в Чернігівській області.

Разом з побратимами офіцер неодноразово брав участь у спільних спецопераціях в зоні АТО спільно з СБУ та Нацгвардією. Ніколи не ховаючись за спини бійців, він завжди йшов першим у небезпечних рейдах і зачистках, чим заслужив повагу особового складу.

Сьогодні спецпризначенцю було вручено нагрудний знак «Кращий працівник МВС України». Цю приємну місію виконав начальник ГУНП в Чернігівській області Едуард Альохін.

Іншим бійцем, який отримав відзнаку з рук головного поліцейського Чернігівщини, теж став спецпризначенець – старший сержант роти поліції особливого призначення ГУНП в області Олександр Ткаченко.
У вересні 2017 року в секторі бігу на 400 метрів він виборов срібну медаль для української команди на Іграх нескорених, що є аналогом Паралімпійських ігор для військовослужбовців, які отримали поранення під час виконання службового обов’язку.

Рішенням Кабінету Міністрів України за вагомий особистий внесок у підвищення міжнародного авторитету України, високі досягнення у спорті, зразкове виконання службових обов'язків, виявлені професіоналізм, ініціативу та наполегливість, Олександра Ткаченка нагороджено Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України та нагрудним знаком до неї.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини