Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:55:47

Чернігівщина урочисто зустріла військовослужбовців окремої танкової частини. ФОТО

09.02.2018   08:18

В селищі Гончарівське, що на Чернігівщині, відбулася урочиста зустріч особового складу окремої танкової бригади, яка повернулася з району виконання бойових завдань у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей.

Зустрічало воїнів, разом з громадою, побратимами, рідними та близькими, керівництво області, оперативного командування «Північ», районної та місцевої влади.
 
Розпочалися урочистості біля Алеї Слави. Присутні вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до Меморіалу слави пам'ять 38 героїв, воїнів частини, які пожертвували заради захисту Батьківщини власним життям.
 
Під час урочистого мітингу слова вдячності та щонайкращі побажання військовослужбовцям висловили голова облдержадміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко, командувач військ оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Володимир Кравченко, командир танкової бригади полковник Олег Біліченко, голова Черкаської обласної державної адміністрації Олег Ткаченко, а також голова Гончарівської селищної ради Віталій Рудник. А капелан військової частини отець Сергій благословив воїнів-захисників на успішну службу.
 
На стройовому плацу військової частини відбулася церемонія вручення нагород особовому складу з нагоди повернення окремої танкової бригади з району виконання бойових завдань. За високу мужність та патріотизм, сумлінне виконання службових обов’язків по захисту суверенітету та територіальної цілісності України десятки офіцерів і солдатів були відзначені державними та відомчими нагородами, відзнаками місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
 
Нинішні воїни-танкісти, було наголошено у численних виступах, в ході антитерористичної операції з честю виконують свій військовий обов’язок, демонструють вірність присязі, безстрашність, високий професіоналізм і бойову майстерність. Міцно тримаючи оборону на східних рубежах України, танкові війська разом із іншими підрозділами Збройних Сил України стримують просування ворожих військ у глиб нашої території, захищають безпеку рідного краю, та життя мільйонів мирних українців.
 
Завершився захід урочистим маршем особового складу військової частини, а також оглядом бойової техніки. Для всіх учасників зустрічі місцеві творчі колективи влаштували святковий концерт.

Підполковник Олександр Парій

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини