Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:27:08

Онкодиспансер отримав гуманітарну допомогу

20.01.2018   11:10Агенцiя

Днями в онкодиспансері з’явилися новенькі ліжка, тумбочки, матраци, інвалідні коляски та крісла. Кількістю 173 одиниці. Такий щедрий для медичного закладу подарунок зробила Чернігівська християнська місія «Милосердя та духовне відродження» в особі її очільника Петра Бевза, який постійно опікується проблемами онкохворих.

Як зазначив головний лікар Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб, кількість хворих в онкодиспансері щороку  збільшується. Тільки на стаціонарному лікуванні перебуває більше восьми тисяч пацієнтів на рік!

А отже в умовах досить складної економічної ситуації існує певна проблема побутового характеру − це комфортне перебування в медичному закладі. Доводиться вирішувати питання із забезпеченням медичного закладу меблями, постільною білизною, предметами гігієнічного догляду, засобами спеціального пересування.

Тож колектив безмежно вдячний ініціативі Петра Бевза та його односпільців за розуміння та милосердя, яке ця місія проявляє до людей з онкозахворюваннями.


До теми.
Нещодавно з легкої руки вдячного пацієнта в хірургічній роздягальні оперблоку з'явилася ...дошка Євмінова. Такий подарунок людина прокоментувала тим, що хвороби, пов'язані з хребтом,  не оминають і хірургів, яким стоячи доводиться годинами рятувати життя пацієнтів. Тож дана конструкція в лічені хвилини відпочинку дозволяє лікарям згадати і про своє здоров'я.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини