Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:00:12

Рятувальники спільно з мас-медіа провели профілактичний рейд щодо стану забезпечення пожежної безпеки місць масового відпочинку містян

30.12.2017   07:56

29 грудня з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки місць масового скупчення людей у період святкування Новорічних та Різдвяних свят, рятувальники спільно з регіональними мас-медіа провели профілактичний рейд.

До уваги надзвичайників потрапили обласний музично-драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка, «Казкове містечко» на Красній площі Чернігова, а також місце реалізації сертифікованих піротехнічних виробів «Піромагія».

Під час проведення рейдової перевірки рятувальники оглянули стан забезпечення об’єктів первинними засобами пожежогасіння, справність внутрішнього протипожежного водогону, наявність планів евакуації у разі виникнення пожежі, відповідність вимогам безпеки електрогосподарства та шляхів евакуації. Крім того, фахівці Служби порятунку «101» оглянули відповідність вимогам безпеки встановлених новорічних ялинок, гірлянд, які їх прикрашають, провели з керівниками та персоналом закладів додаткові інструктажі з питань дотримання правил пожежної безпеки, нагадали дії у разі виникнення пожежі та алгоритм дій по ліквідації загорянь.

Серед персоналу об’єктів та пересічних громадян надзвичайники розповсюдили профілактичні листівки «Дотримуйтесь правил безпеки під час Новорічних та Різдвяних свят!».

Слід зазначити, що такими практичними профілактично-роз’яснювальними заходами, які проводяться в канун Новорічних та Різдвяних свят на Чернігівщині, рятувальники Служби порятунку сподіваються довести до мешканців та гостей області ті елементарні вимоги безпеки, які дозволять провести святкові та вихідні дні без надзвичайних подій.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини