Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:12:56

Другий обласний художній медіа-конкурс "Моя Україна – єдина країна!" - чернігівські учасники отримали свої відзнаки

28.12.2017   16:13Агенцiя

28 грудня, у КМЦ (Культурно-мистецький центр) «Інтермеццо» було проведено відзначення учасників обласного художнього конкурсу юнацького та дитячого малюнку. Конкурс організовано та проведено громадськими організаціями за підтримки департаменту Чернігівської облдержадміністрації.

На конкурс було представлено 89 малюнків, які виконані в довільній графічній або у живописній техніці. У заході прийняли участь 16 конкурсантів – з міста Чернігова, Седнева та Михайло–Коцюбинського, їх батьки та вчителі, засоби масової інформації. Під час заходу діти представили свої роботи та розповіли про ідею малюнків або події з суспільного життя, які надихнули їх на творчість.

Кожен учасник отримав подяку за участь або грамоту за призові місця у трьох номінаціях та вікових категоріях та подарунки. Активну участь у конкурсі взяли учні художньої школи з Михайло–Коцюбинського, які отримали призові місця.  Відзначення конкурсантів з інших міст та районів буде проводитись окремо за місцем проживання.

В програмі конкурсу включені такі заходи:

- «Оцифрування» малюнків, що надійшли на Конкурс.

- Створення меморіального музею-архіву малюнків в електронному вигляді та розміщення його у соціальних мережах для загального доступу.

- Проведення виставок оригіналів малюнків у публічних місцях.

- Проведення урочистого нагородження учасників Конкурсу з залученням ЗМІ та розповсюдженням інформації про заходи.

- Організація зустрічей молоді з особистостями, які зробили внесок для збереження єдності та цілісності країни.

- Виготовлення та розповсюдження друкованої продукції, соціальної реклами – листівок/постерів з малюнками конкурсантів.

Конкурс проводився, але не обмежувався, по трьом номінаціям:

1) «Україна-Русь – моя держава» (декларування та пропагування ідеї єдності та цілісності нашої країни; видатні постаті, які зробили внесок для втілення цієї ідеї та захисту цілісності та єдності України; визначні дати, події та свята);

2) «Україна – європейська країна» (зв'язок історії та місце України та історичних українських територій у європейській та світовій історії; події, особистості, які показували/втілювали ідею української державності, єдності та цілісності України, пропагували/представляли українську державу європейській та міжнародній спільноті);

3) «Мій край плекає Україну» (місцевий патріотизм; події, постаті, дати «малої батьківщини» (міста, села, селища) конкурсантів, що пов’язані з розвитком, захистом України).

Учасників конкурсу привітали та вручили подяки та призи Євгеній Малецький, керівник громадської організації «Асоціації безперервної фахової освіти «Атенеум», Олександр Ясенчук, представник БО «Вільні люди».  

Інформація про конкурс "Моя Україна - єдина країна!" та альбом конкурсних малюнків (оновлюється) розміщені у соціальній мережі фейсбук: http://bit.ly/2xR4X3g
Умови конкурсу http://bit.ly/2xUokMY

Сторінка художніх конкурсів патріотичного малюнку https://www.facebook.com/patriotic.picture

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини