Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:25:22

Ще у двох населених пунктах області будуть генплани

21.12.2017   08:22Агенцiя

Генеральні плани та зонінги для сіл Івківці та Голубівка Прилуцького району рекомендовано до затвердження 20 грудня під час засідання обласної архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник Управління містобудування та архітектури ОДА Олександр Дмитрюк.

У представлених проектах передбачено, зокрема, будівництво житлового сектору, розвиток рекреаційної зони сіл, а також перепрофілювання недіючої ферми у Голубівці. У присутніх експертів були і зауваження: землі сільськогосподарського призначення мають бути враховані на перспективний розвиток громади, а відтак, правильно позначені у документах згідно правових норм.

Підтримку отримали і детальні плани територій земельних ділянок у Борзні: один за межами населеного пункту для будівництва складів під зернові (майже два гектари), другий — у межах міста для розміщення сушарки (близько 70 тисяч квадратних метрів) на території сільськогосподарського підприємства.

Крім того, на розгляд були винесені детальні плани територій земельних ділянок у Бахмачі для визначення нових меж доріг спільного користування (в районі ВАТ «Бахмачрайагрохім»), у Носівці — для будівництва котельні у школі № 5, у Корюківці — для житлової забудови, у Новгороді-Сіверському — для встановлення сушарки для дров, на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району (Чернігів-Новоселівка) — для зміни цільового призначення земельної ділянки, аби можна було побудувати заправний комплекс. Усі проекти рекомендовано до затвердження із врахуванням конструктивних зауважень.

Також рекомендовано до затвердження і детальний план теплової електростанції з використанням біопалива у Городні.

Особливу увагу фахівців Олександр Дмитрюк звернув на врахування потреб осіб з інвалідністю при проектуванні будівництва нових будівель чи реконструкції діючих.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.