Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:47:26

В районі ЗАЗ тривають пошуки причини витоків води

14.12.2017   11:19

Другу добу в районі ЗАЗ (вулиця Кільцева – провулок Кільцевий) КП «Чернігівводоканал» проводить пошуки причин витоків води на поверхню.

Для виявлення причин вірогідного місця пориву водопроводу, вчора, 13 грудня, від водопостачання (за попереднім погодженням) було відключено промислові  об’єкти в цьому районі міста.  Незважаючи на відключення за ніч витоки води не припинилися. Сьогодні, для усунення аварійної ситуації, прийнято рішення про тимчасове обмеження водопостачання садового товариства «Буддеталь» та кількох приватних будинків, розташованих у провулку Кільцевий. Відключення триватиме до 17 години 14.12.2017.

До аварійно-диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» надійшло повідомлення про витоки води в районі ЗАЗ (вулиця Кільцева – провулок Кільцевий). Стічні води мали запах, характерний для стічних вод каналізації. Але, в цьому районі міста немає каналізаційних мереж, які перебувають на балансі КП «Чернігівводоканал».

При обстеженні було встановлено, що вода витікає через каналізаційні мережі, які раніше належали підприємствам міста (відомчі мережі), а зараз ніким не обслуговуються, не експлуатуються та знаходяться у занедбаному стані. Жодному підприємству або приватним особам в цьому районі міста послуга з водовідведення КП «Чернігівводоканал» не надається.

Було визначено, що витоки води могли відбуватися з двох причин:
    В результаті пошкодження водопровідної мережі;
    В результаті приєднання фізичної або юридичної особи до безгосподарних мереж та зливу в них стічних вод каналізації.  

І в першому, і в другому випадку знайти причину аварійної ситуації можливо лише  почерговим відключенням від водопостачання об’єктів, приєднаних до водопровідних мереж.

Сподіваємось, що до кінця дня причини витоків води будуть встановлені, а аварійна ситуація – усунена. За результатами проведення робіт буде надана розширена інформація.


Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини