Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:07:24

Група затримання поліції охорони попередила дві крадіжки з охоронюваних об’єктів

05.12.2017   13:01

Протягом двох діб наряд поліції охорони двічі завадив зловмисникам довести свій злочинний замисел до кінця.

Так, близько другої ночі другого грудня спрацювала охоронна сигналізація на будівлі одного з чернігівських підприємств по вулиці Івана Мазепи. При виїзді на місце пригоди та обстеженні споруди поліцейські виявили незамкнене підвальне приміщення, а всередині – молодика, який не зміг до пуття пояснити, що він тут робить. На об’єкт була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції, яка і встановила особу нічного візитера.

При поверхневому огляді 20-річного чернігівця, що мешкає в іншому кінці міста, у нього було виявлено пакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору та згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору.
Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (зберігання наркотиків).

А в ніч на 4 грудня поліцейські цього ж наряду прийняли виклик про спрацювання тривожної сигналізації на вулиці Єськова, де в одному приміщенні розташовані магазин та салон краси. Прибувши на місце, поліцейські охорони помітили силует, що вискочив з будівлі та кинувся навтьоки. За кілька секунд втікача було спіймано. При поверхневому огляді поліцейські охорони виявили у нього викрутку та ніж, а ще зв’язку ключів. При обстеженні будівлі наряд виявив відкриті вхідні двері.

Зловмисника, який зізнався у спробі крадіжки, було передано слідчо-оперативній групі Чернігівського відділу поліції. На даний час за фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення чи сховище), що передбачає від трьох до шести років ув’язнення.

Досудове розслідування проводять слідчі Чернігівського відділу поліції.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.