Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:26:13

Чернігівський район назбирав 86 тисяч

05.12.2017   12:45

Починаючи з 20 листопада, на Чернігіщині відбувається акція людяності "Промінь надії"- масштабний проект зі збору коштів на додаткове обладнання для лінійного прискорювача в Чернігівському обласному онкологічному диспансері.

Жителі Чернігівського району усвідомлюють проблематику лікування онкологічних захворювань, тому активно розпочали збирати кошти. Адже відсутність  додаткового обладння - дозиметричного устаткування та комп'ютерного томографа - унеможливлює повноцінне функціонування лінійного прискорювача.

Кошти збирали всім районом. Руку допомоги простягнули  працівники Чернігівської РДА та її структурних підрозділів, Чернігівської центральної районної лікарні та районного центру ПМСД. Світ внесок людяності у проект зробили заклади освіти та культури району, жителі Петрушинської, Анисівської, Довжицької, Мохнатинської, Рудківської, Трисвятськослобідської, Киїнської, Старобілоуської, Халявинської, Слабинської, Пісківської територіальних громад.

Разом назбирали 86 003 грн, проте збір коштів триває й далі. Першого грудня в малій залі Чернігівської райдержадміністрації з участю голови райдержадміністрації Віктора Коржа та головного лікаря Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерія Зуба відбулась урочиста передача зібраних коштів на придбання необхідного обладнання.

Голова РДА Віктор Корж подякував Валерію Зубу за таку рішучість і відповідальність у своїй намірах, адже проект досить амбітний і потребує чималих коштів.  Втім  його реалізація дозволить якість лікування онкохворих підвищити на належний сучасний рівень та надасть змогу зберегти не одне людське життя.
 


За інформацією сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини