Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 20:19:29

Пишете про економічні реформи? Спробуйте отримати премію

30.11.2017   09:24Агенцiя

Стартував прийом конкурсних робіт на здобуття Національної премії «MEDIA etc. 2.0».

«MEDIA etc.» — це Національна премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.

Дебютувавши у 2016 р., премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. Протягом 4 місяців проведення заходу до нього доєдналося понад 100 конкурсантів з усієї України.

До Ради премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань. Премія викликала більше 150 згадувань у мас-медіа.

Як переконують організатори, Національна премія «Media etc. 2.0» готує ще більше можливостей та приємних сюрпризів для учасників конкурсу.
Премія заснована громадськими організаціями: «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо». «MEDIA etc.» є виключно громадською ініціативою.

Неполітичною та некомерційною. Партнерами цьогорічної премії стали: Український кризовий медіа- центр, Громадське телебачення, Інтерфакс-Україна, Міністерство інформаційної політики України, КПМГ в Україні, Фундація креативного бізнесу. Премія і надалі відкрита до партнерства.

До конкурсу допускаються роботи, опубліковані у 2017 р. За підсумками проведення конкурсу відбудеться нагородження у 6 номінаціях:
Національна журналістська премія за кращу публікацію;
Національна журналістська премія за кращий відео репортаж;
Національна журналістська премія за кращий радіорепортаж;
Журналістська премія регіональних ЗМІ за кращу публікацію;
Журналістська премія регіональних ЗМІ за кращий відео репортаж;
Журналістська премія регіональних ЗМІ за кращий радіорепортаж.
Окремо журі та експерти нагородять журналістів-початківців і студентів напрямку «журналістика». Буде вручена «Премія журналістської ініціативи». Окрім того, партнер премії відзначать найкращі, на їх думку, роботи спеціальними нагородами.

Про умови цьогорічного конкурсу та лауреатів минулого року можна дізнатися на офіційному сайті премії: http://mediaetc.org/.
Для запитань та інформації можна звертатися за телефонами +380730585741, +380508690329 або на електронну пошту: ngo.ipr@gmail.com.


За повідомленням оргкомітету «Media etc. 2.0»

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини