Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:41:16

Пройшли колективні збори представників трудового колективу "Чернігівського обласного центру радіаційного захисту та оздоровлення населення"

20.11.2017   08:33Агенцiя

У актовому залі КЛПЗ «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» 17 листопада пройшли колективні збори представників трудового колективу центру, на яких виносились питання щодо розгляду внесення змін до Колективного договору від 24 листопада 2016 року, а саме про диференційований початок робочого дня, про умови чергування лікарів, про режим роботи водіїв та про доплати за роботу з дезінфекційними засобами у закладі.

Після основного виступу головного лікаря центру Галини Синявської, щодо предмету обговорення, підготовленого робочою групою на чолі з головою профспілки закладу Тамарою Уланович і активного колективного обговорення порушених питань, майже одноголосно (чотири утримались) учасниками зборів було ухвалено рішення про затвердження змін до діючого Колективного договору, який у оновленій редакції і надалі сприятиме повноцінному забезпеченню прав та інтересів працівників закладу, підвищенню рівня їх захисту, встановленню належних умов праці, а також забезпечить динамічний розвиток соціально-трудових відносин співробітників КЛПЗ «Чернігівський ОЦРЗОН»

Чернігівський обласний Центр радіаційного захисту та оздоровлення населення

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини