Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:43:27

Поліція повідомила про підозру двом операторам заправних станцій, які привласнили більше мільйона гривень

25.10.2017   12:46Агенцiя

Зловмисники не внесли до каси АЗС 1 мільйон 160 тисяч гривень, отримані від реалізації скрапленого газу.

В ході досудового розслідування кримінального провадження за частиною 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), розпочатого за матеріалами управління захисту економіки в Чернігівській області, слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області повідомлено про підозру двом операторам заправних станцій одного з комерційних товариств Чернігова.

Так, одна з них, перебуваючи на посаді оператора заправних станцій, протягом червня-вересня 2015 року привласнила більше 527 тисяч гривень, отриманих від реалізації скрапленого газу (метану), які не внесла до каси товариства для передачі інкасаторам та подальшого їх внесення на розрахунковий рахунок фірми.

Інша протягом цього ж періоду привласнила більше ніж 632 тисячі гривень. Всього вищезгадані робітники завдали збитків комерційному товариству на 1 мільйон 160 тисяч гривень.

Закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 


Управління захисту економіки в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.