Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:03:27

Порушення знаходять майже під час кожної перевірки

21.10.2017   09:37Агенцiя

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області станом на 17 жовтня поточного року проведено 76 перевірок суб'єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території області.

За результатами перевірок виявлено 72 факти порушень вимог ЗУ «Про  державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Зокрема, під час перевірок було встановлено: 46 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими за встановлені мінімальні (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 10 тис. грн.), 3 факти  роздрібної торгівлі алкогольними напоями через ЕККА не зазначений в ліцензії (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 10 тис. грн.), 4 факти торгівлі алкогольними напоями маркованими підробленими марками акцизного податку (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 17 тис. грн.).

Порушення щодо фальсифікованих алкогольних напоїв виявлені в Бобровицькому та Чернігівському районах.

Також виявлено 4 факти  роздрібної торгівлі алкогольними напоями на розлив для споживання на місці, суб'єктами господарювання, які не мають статусу громадського харчування, ресторанного господарства (штрафна фінансова санкція за дане порушення 6,8 тис. грн.), 1 факт - роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами вищими за встановлені максимальні (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 10 тис. грн.), 3 факти зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місцях зберігання не внесених до Єдиного реєстру (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 17 тис. грн.),    11 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності відповідної ліцензії (штрафна фінансова санкція за дане порушення від 17 тис. грн.).
   
Загальна сума нарахованих штрафних фінансових санкцій за вищевказані порушення становить понад 833 тис. гривень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини