Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:32:56

Рятувальники двічі залучались до ліквідації пожеж у с. Кудрівка

07.10.2017   07:15

5 жовтня вогнеборці сосницького 10-го Державного пожежно-рятувального підрозділу Управління ДСНС України у Чернігівській області залучались до гасіння пожеж, що двічі виникали у с. Кудрівка.

О 13:14 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі та сінника у одному з приватних господарств, що належить 35-річному господарю.

На місце пригоди оперативно прибули черговий караул районного Державного пожежно-рятувального підрозділу УДСНС в області, а також сільські вогнеборці місцевої пожежної команди.

Спільними діями пожежу о 13:40 було локалізовано, а о 14:30 остаточно ліквідовано. До її гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється. Вогнем знищено 5 тонн грубих кормів та покрівлю господарчої будівлі.

О 20:25 виникла пожежа господарчої будівлі, що тривалий час не експлуатувалася. Вогнеборці районного пожежно-рятувального підрозділу та місцевої пожежної команди о 20:50 пожежу локалізували, а о 21:05 остаточно ліквідували.
Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття споруди. Як і у попередньому випадку, причиною виникнення пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини