Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:57:08

Втретє відбувся обласний "Фестиваль молока - 2017"

02.10.2017   10:00Агенцiя

З метою пропагування серед населення області здорового способу життя, культури споживання молока та молочних продуктів, що забезпечують активну життєдіяльність людини, в обласному центрі третій рік поспіль проводиться «Фестиваль молока», кількість прихильників якого щороку збільшується.

Цей захід сприяє підвищенню обізнаності мешканців міста та області про необхідність споживання молока, кисломолочної та іншої продукції, при цьому кожен бажаючий може посмакувати продуктами від кращих виробників Чернігівщини та під час дегустації дізнатися про корисні властивості того чи іншого продукту для організму.

У неділю, 1 жовтня, у Центральному парку культури і відпочинку більше 30 підприємств з усієї області дивували містян своєю продукцією – якісною, смачною та корисною.

Дипломами учасників фестивалю нагородили заступник голови обласної ради Арсен Дідур та в.о. першого заступника обласної державної адміністрації Юлія Свириденко.

Фестивальні заходи не обмежилися лише дегустацією смаколиків, а також продажем молочної та іншої продукції. На території парку працювали тематичні палатки та майстер-класи від закладів позашкільної освіти, проходили інтерактивні ігри та вікторини від Чернігівського національного технологічного університету, а про корисні властивості молока можна було дізнатися в палатці Чернігівського базового медичного коледжу.

В цей час на сцені учасників і гостей фестивалю вітали кращі творчі колективи Чернігівщини.


Наталія Купрієнко

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини