Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:01:25

2-го жовтня можливе обмеження водопостачання в районі вул. Льотна

02.10.2017   08:18

У неділю, 1 жовтня о 17.30 до диспетчерської служби КП «Чернігівводоканал» надійшло повідомлення про витік стоків з каналізаційного колодязя по вулиці Юрія Мезенцева (район вулиці Льотна).

Аварійна бригада служби каналізаційних мереж виїхала за вказаною адресою для прочищення каналізації та усунення підпору. На місці подій виявилося, що старий каналізаційний колодязь (збудований у 60-ті роки минулого сторіччя) обвалився та не тільки перекрив каналізаційний колектор діаметром 250 мм, але й частково зруйнував його.

Треба зазначити, що цей колектор використовується для відведення стічних вод від усіх багатоповерхових будинків по вулиці Льотна, а також будинків приватного сектору, які розташовані у цьому районі міста. Через руйнацію та перекриття колектору діаметром 250 мм усі будинки по вулиці Льотна перебувають на підпорі. Для недопущення витоків стічних вод задіяна спеціалізована техніка КП «Чернігівводоканал», яка проводить відкачку стоків та їх перекачку у міську каналізаційну мережу. Найбільш проблемним був період з 19 до 20 години, коли громадяни масово користувалися водою. Але спеціалісти КП «Чернігівводоканал» утримали ситуацію під контролем. Усі витоки стічних вод, які мали місце, оброблені знезаражуючими речовинами.

Ремонт каналізаційного колектору по вулиці Юрія Мезенцева буде проводитись зранку 02.10.2017 року. На час проведення робіт можливе обмеження водопостачання в районі вулиці Льотна. Під перекриття можуть потрапити як багатоквартирні будинки, так і будинки приватного сектору.

Прохання до мешканців Чернігова, які проживають в зазначеному районі міста, з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, та зробити запаси води на 02.10.2017 року.

Зі свого боку колектив КП «Чернігівводоканал» зробить усе можливе для того, щоб мінімізувати наслідки аварій на колекторі. У разі обмеження водопостачання буде організовано підвезення питної води в зазначений район міста.

Зазначимо, що колектор по вулиці Юрія Мезенцева відпрацював встановлений ресурс і має бути замінений. В інвестиційній програмі КП «Чернігівводоканал» на 2017-2018 роки вже закладено реконструкцію частини колектору діаметром 800 мм.


Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини