Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:57:13

Пам'ять про загиблих не згасне в віках!

16.09.2017   09:52

15 вересня, під час чергової зустрічі з ветеранами війни та праці, яка відбулася у стінах міської ради з нагоди 74-ї річниці з Дня визволення міста від нацистських загарбників відкрили стенд визволителям міста Прилуки та воїнам АТО, які захищали суверенітет нашої держави та загинули захищаючи кордони України.

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацистами. Можна по-різному ставиться до війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Сьогодні ми знову стали на захист Батьківщини. І захисники-військовослужбовці під час проведення антитерористичної операції на сході України на прикладах мужності та стійкості ветеранів захищають цілісність і незалежність нашої держави.

На заході були присутні ветерани Другої світової війни та праці, керівники закладів міста, посадовці міської ради.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко привітала ветеранів війни та праці з нагоди відзначення 74-ї річниці з Дня визволення міста від нацистських загарбників.

Нехай доля дарує всім ветеранам війни та праці спокій у душі, довгі роки життя та мирне небо над головами.


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини