Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:48:35

Зміни в русі громадського транспорту через дорожні роботи

02.09.2017   12:38

Управління транспорту та зв’язку міської ради інформує, що 4, 5 та 6 вересня поточного року, для проведення робіт з реконструкції дорожнього покриття буде перекритий рух транспорту на відрізку вулиці Шевченка від перехрестя з вул. Пушкіна до перехрестя з вул. О. Міхнюка, включаючи перехрестя.

Рух тролейбусів за маршрутами № 1; 8; здійснюватися не буде. Тролейбусний маршрут № 9 тимчасово скорочується і буде рухатися від ЗАЗ до вул. Шевченка (по маршруту №2).

Автобусні маршрути № 1А (замість тролейбуса №1); 7; 16; 27; 30; 39; 44; будуть здійснювати об’їзд перекритої ділянки по: вулиці О. Молодчого, проспекту Перемоги та вулиці Гончій. При цьому зупинки громадського транспорту «Красний міст» в обох напрямках, у зазначений період, обслуговуватися не будуть.

З 6 вересня по 5 жовтняпоточного року, для проведення робіт по заміні теплової мережі КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТехНова» цілодобово буде перекритий рух автотранспорту на ділянках дороги по вул. В’ячеслава Чорновола від проспекту Миру до вул. Першої Гвардійської Армії та по вул. Першої Гвардійської Армії від вул. В’ячеслава Чорновола до вул. Самострова.

Автобусні маршрути № 25 та 39 будуть здійснювати об’їзд перекритої ділянки по: вулицях І. Мазепи та Любецькій. При цьому зупинки громадського транспорту «Поліклініка №3», «вул. В. Чорновола» (біля кардіологічного центру) в обох напрямках та зупинка «Автошкола» (на вул. І. Богуна), у зазначений період, обслуговуватися не будуть.

Чернігівців просять вибачити за тимчасові незручності та дякують їм за розуміння.


За інф. управління транспорту та зв'язку

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини