Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:56:34

Облаштування Березового гаю буде проведено вже в цьому році

01.09.2017   11:21

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради затвердив Перелік об'єктів житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017 рік, із забезпечення реалізації інвестиційних проектів, які фінансуються за рахунок коштів міського бюджету міста Чернігова, а саме:

- реконструкція парку "Березовий гай" по вул. Генерала Пухова в м.Чернігові (співфінансування з міського бюджету складає 45 тис. грн., субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 1,5 млн. грн.) – заплановано виконання робіт по облаштуванню пішохідних (більше 2000 м2) та велосипедних (близько 650 м2) доріжок;

- влаштування об'єктів благоустрою та малих архітектурних форм в парку "Березовий гай" по вул. Пухова (співфінансування з міського бюджету складає 45 тис. грн., субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 1,5 млн. грн.) – заплановано виконання робіт по встановленню лав, урн для сміття, обладнання для дитячого майданчика, малої сцени та санітарного модулю (туалету).

Виконання робіт передбачено в поточному році.


Управління ЖКГ Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.