Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:54:32

Ймовірний викрадач велосипеда звернувся до патрульної поліції, розшукуючи свої документи

31.08.2017   10:23

28 серпня до поліції звернувся чернігівець із заявою, що у нього викрали велосипеда. Заявник надав його опис і особливі прикмети. Інформацію про викрадений велосипед отримали всі екіпажі патрульної поліції.

А вже опівночі, заїхавши на автозаправну станцію, один із патрульних екіпажів звернув увагу на велосипеда, що стояв біля в ходу до приміщення АЗС. Його марка та колір збігалася з розшукуваним.

Зважаючи на пізню пору, клієнтів на заправці було зовсім мало. І чоловік, який імовірно приїхав на цьому велосипеді, помітив, що поліцейські зацікавилися двоколісним та вирішив утекти. Хлопця, який намагається перелізти через огорожу АЗС, патрульні помітили практично останньої миті, тож затримати втікача тоді не вдалося. Проте, тікаючи, хлопець впусти свого рюкзака.

На автозаправку патрульні викликали слідчо-оперативну групу й зв’язалися зі справжнім власником велосипеда. Той, приїхавши на місце, одразу впізнав свою власність. Під час огляду рюкзака, що упустив утікач, правоохоронці виявили ножівку по металу та велосипедного замка зі слідами розпилу, який власник також упізнав, ним був пристебнутий його велосипед.

А 29 серпня до Управління патрульної поліції Чернігова звернувся молодий чоловік, який розповів, що напередодні загубив свого рюкзака і що він може бути в патрульній поліції. Хлопець назвався і детально описав, як рюкзак виглядає.

Перевіряючи інформацію, правоохоронці встановили, що хлопець, який шукає рюкзака, і є той утікач із автозаправній станції. Саме його паспорт потім знайшли в рюкзаку.

Громадянину запропонували проїхати до Чернігівського відділу поліції, на що він погодився. Туди його доставив патрульний екіпаж та передав колегам із карного розшуку.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини