Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:17:11

До Дня Незалежності України поліція Чернігівщини відзначила кращих працівників

23.08.2017   14:45Агенцiя

В Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області відбулися урочистості з нагоди 26-го Дня народження незалежної Української Держави. У святкових зборах взяли участь члени колегії ГУНП, особовий склад поліції Чернігівщини, ветерани й гості.

Зі святом усіх присутніх привітав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Євген Гончаров: «26 років тому ми отримали право самостійно будувати свою країну. Про це мріяли десятки поколінь і лише нам судилося отримати цей важливий шанс бути господарями на своїй землі. Сьогодні, ми чітко розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями. Ми творимо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки могли пишатися нею, живучи в повній гармонії та достатку» - зазначив він у своєму виступі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять 67 правоохоронців, які без вагань віддали найдорожче – своє життя за спокій і безпеку громадян.

Згадали добрим словом поліцейські й ветеранів органів внутрішніх справ, які не полишають своєю увагою життя великого поліцейського колективу, передаючи свої знання і досвід молодим правоохоронцям, виховуючи собі гідну зміну, а державі – достойних її захисників.

З нагоди свята та за особливі успіхи у виконанні своїх професійних обов’язків т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Євген Гончаров вручив найкращим поліцейським та ветеранам органів внутрішніх справ подяки МВС України та Чернігівської облдержадміністрації, а також почесні грамоти обласної ради.

До вітального слова долучився і голова Чернігівської обласної профспілки атестованих працівників Ігор Поплавський, який вручив поліцейським почесні знаки та медалі.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини