Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:27:09

Вогнеборці Чернігівщини ліквідували загоряння настилу в лісі, а також 2 пожежі у природних екологічних системах

19.08.2017   12:51Агенцiя

18 серпня вогнеборці Чернігівщини ліквідували загоряння сухого настилу в лісі, а також 2 пожежі у природних екологічних системах О 18:00 до Служби порятунку "101" у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення про загоряння настилу в лісі біля с. Бирине, що на території ДП "Новгород-Сіверськрайагролісгосп".

На місце пригоди оперативно було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиницю спеціальної техніки 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області, пожежну автоцистерну, 2 трактори з плугами та 13 працівників "Новгород-Сіверськрайагролісгоспу" та «Новгород-Сіверського лісового господарства». Спільними діями пожежу на площі близько 3 га о 19:15 було локалізовано, а 19:55 остаточно ліквідовано.

Того ж дня Новгород-Сіверським та Козелецьким районними пожежно-рятувальними підрозділами УДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 2 загоряння сухої рослинності на відкритих територіях біля сіл Троїцьке та Кіпті. Площа, пройдена вогнем, склала 8,5 га. До ліквідації пожеж залучалося 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Причинами виникнення пожеж послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян проявляти обережність у поводженні з вогнем під час перебування та відпочинку у природних екологічних системах.

За умов високого класу пожежної небезпеки та спекотної погоди, необхідно утриматися від розведення багать у лісопаркових зонах, біля торфовищ та відкритих територіях. Не кидайте непогашені недопалки й сірники. Дбайте про природу, свою та безпеку тих, хто знаходиться поруч.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.