Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:37:12

Одне з основних завдань рятувальників Чернігівщини - не допустити пожеж у місцях збирання та зберігання нового врожаю

14.08.2017   07:08Агенцiя

Спекотна погода, сухі зернові культури, енергонасичені хлібозбиральні та зернопереробні агрегати, які можуть знаходитися у несправному стані, значно збільшують ризик виникнення пожеж під час жнив. У цей період навіть невеличка іскра може перетворити труд аграріїв на попіл.

У зв'язку з цим фахівцями Управління, Козелецького й Куликівського районних підрозділів УДСНС України у Чернігівській області здійснено рейдову перевірку місць збирання та зберігання зернових у сільгосптовариствах "Данівське" та "Куликівські аграрні інвестиції" відповідно.

Під час профілактичного рейду фахівці ДСНС оглянули стан зернозбиральної та задіяної на жнивах техніки, її відповідність вимогам правил пожежної безпеки, організацію чергування на полях пожежної або пристосованої для гасіння пожеж техніки, а також забезпеченість транспортних засобів первинними засобами пожежогасіння. Крім того, рятувальники оглянули склади зберігання зернових, зокрема відповідність електромереж вимогам безпеки, наявність систем блискавкозахисту, забезпеченість складів протипожежним інвентарем та вогнегасниками.

Рятувальники провели з аграріями протипожежні інструктажі та вручили для ознайомлення профілактичні листівки з короткими інструкціями щодо дотримання заходів пожежної безпеки під час жнив.

 
УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини