Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 22:01:59

Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом трьохднів виявлено 9 порушень правил рибальства із загальними збитками 9857 грн.

11.08.2017   09:28Агенцiя

Під час рибоохоронного рейду по водоймах Сосницького району, 08.08.2017 затримано двох порушників, які назабоці річки Десна біля с.Купчичівиловлювали рибу забороненими знаряддями лову - сітками.

Порушниками виявились місцевий житель та житель с.Загребельне. Перший за допомогою порожевої сітки, до приїзду патруля, встиг виловити 4 шт. лина і 1 шуку, другий, за допомогою трьох зяберних сіток виловив 8 шт. ляща, 7 шт.плітки, 5 шт.окуня та по одному екземпляру білизни, щуки, лина. Загальні збитки, за даними фактами правопорушень, склали 3570 грн.

09.08.2017 на озері Самецькес. Велике Устя затримано місцевого жителя, який за допомогою трьохзябернихсіток виловив 13 кг. риби, в тому числі 2 шт. червонокнижного золотого карася, 12 шт. лина, 4 шт. карася сріблястого, 8 шт ляща, 1 шт.в’язя. Збитки по даному факту склали 3652 грн.

В Козелецькому районі 09.08.2017 на забоцір.Деснабіля с.Соколівка затримано мешканця м.Ніжин, який за допомогою 2 зяберних сіток встиг виловити 4 шт.окуня та 5 шт. плітки, завдавши збитків на 493 грн.
В ході рибоохоронного рейду по водоймах Ріпкинського району 9 та 10 серпня, в урочищі «Замглай» біля с.Вишневе та смт.Замглай, патрулем затримано 4 порушників, які «рибалили» за допомогою сіток.

Порушниками виявились місцеві жителі, які разом «наловили» 126 шт.карасів, завдавши збитків на 2142 грн. У порушників вилучено рибу та п’ять одиниць заборонених знарядь лову: 2 зяберні та 3 порожевісітки.

Матеріали про адмінправопорушення направлені до районних судів для притягнення порушників до відповідальності, риба і заборонені знаряддя лову вилучені.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.