Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:12:36

Сім’я - це мої крила

08.08.2017   09:46

Кожного доля випробовує по-своєму. Втрата роботи – ситуація не з приємних. Люди по різному шукають вихід з неї. Комусь щастить і він без проблем знаходить нову роботу, комусь для цього доводиться міняти професію. Дехто, зневірившись у собі, опускає в безнадії руки, а дехто, навпаки, не упускає шанс розпочати нове життя, працюючи на себе та свою родину, стає прикладом для земляків.

Ця доля не оминула й жительку Козелецьця, що на Чернігівщині, Наталію Вертай. Втрата роботи в 53 роки не обіцяла райдужних перспектив. Тому, ставши на облік в районний центр зайнятості, погодилась започаткувати власну справу.

Остаточне рішення прийняла на сімейній раді, яка й вирішила подальшу долю. Для старту скористалася одноразовою виплатою допомоги по безробіттю, за направленням служби зайнятості пройшла навчання на цільових курсах.

Ідею відкрити весільний салон подала молодша донька Олеся, тому в її честь його так і назвали. Чоловік та зяті взяли на себе найтяжче – ремонт приміщення. А старша донька Ірина стала  надійною підтримкою матері у веденні бізнесу. Як виявилося, це справа не з легких, отож доводиться залучати й інших членів родини. «Я зрозуміла, що сім\'я для мене - це головна цінність, це мої крила» - говорить підприємиця.

На сьогоднішній день салон «Олеся» - це вже відомий магазин весільного та національного вбрання. Його послугами користуються не тільки місцеві жителі, а й мешканці сусідніх районів та навіть областей.

Земляки знають і поважають родину Вертай. Наталія Павлівна завжди пропагує сімейні цінності, проводить консультації, пише статті до районної газети; донька Ірина - відомий громадський діяч в районі, зять Олександр - учасник АТО, волонтер; дочка Олеся - голова Громадської ради при райдержадміністрації, людина з активною громадянською позицією, а її чоловік Юрій засновник волонтерського руху на Козелеччині, голова громадської організації «ГРІМ». Їхня сім'я є прикладом згуртованості та єдності, взаємоповаги та підтримки один одного.

Саме такі вольові, енергійні, цілеспрямовані люди  досягають успіху у житті, будують щасливу родину та багату Україну.
                                                       

Козелецький районний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини