Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:36:42

Відзначили День Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. ВІДЕО

02.08.2017   15:52

Сьогодні у Чернігові з нагоди відзначення Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України пройшли урочисті заходи, участь у яких взяли керівники області й міста, ветерани та представники громадськості.

Учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятника загиблим під час бойових дій в Афганістані та на території інших держав, Меморіалу загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні. Для всіх відвідувачів на Красній площі була представлена виставка основних зразків озброєння та бойової (спеціальної) техніки.

У обласному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка з нагоди Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України відбулися урочисті збори за участю ветеранів, офіцерів у відставці, військових частин.

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих військових.

У вітальному слові Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко привітав усіх присутніх зі святом Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, подякував за сумлінну службу та засвідчив свою повагу військовослужбовцям та ветеранам. Міський голова побажав усім здоров’я, щастя, впевненості у завтрашньому дні.

Під час урочистої церемонії  Голова Ради ветеранів Першої Гвардійської армії, генерал-майор у відставці Борис Сташко вручив Владиславу Атрошенку нагрудний знак. Він подякував міському голові за допомогу та сприяння у вирішенні багатьох питань ветеранів, а також за вагомий внесок у розвиток міста.

За зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня Високомобільних десантних військ Збройних Сил України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

– СВИСТУН Анатолій Вікторович, член громадської організації "Спілка ветеранів десантників "Північ";

– ХУДЧЕНКО Андрій Сергійович, член правління громадської організації "Спілка ветеранів десантників "Північ".

Після урочистого зібрання і святкового концерту на Красній площі відбулися стрибки з парашутом військових парашутистів–інструкторів Державного науково-випробувального Центру ЗСУ.


Прес-служба Чернігівської міської ради 


Відео yevgeniy voroh 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини