Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 16:19:12

Відбулися змагання з кульової стрільби серед підрозділів поліції охорони

18.07.2017   07:37

Для підвищення рівня вогневої підготовки, сприяння подальшому зростанню професійної майстерності працівників поліції охорони та визначення кращих команд та стрільців, на базі тренінгового центру ГУНП в Чернігівській області відбулися змагання з кульової стрільби серед підрозділів УПО Чернігівської області.

У спортивному турнірі взяли участь 5 команд підрозділів поліції охорони, які виконували стрілецькі вправи курсу стрільб для поліцейських.

Програма змагань складалась з таких видів:
-ПМ-1 з прикладної стрільби (КС-2016);
-ПМ-7 з прикладної стрільби (КС-2016).

За результатами змагань, загальнокомандні призові місця розподілилися наступним чином:
1 місце – (Ніжинський МВ): поліцейський взводу охорони об’єктів та публічної безпеки Ніжинського МВ УПО Чернігівської області капрал поліції Тимофій Бойко та поліцейський групи реагування Ніжинського МВ УПО Чернігівської області сержант поліції Олександр Головенко;
2 місце – (взвод з фізичної безпеки): командир взводу з фізичної безпеки батальйону УПО Чернігівської області молодший лейтенант поліції Роман Яцко та поліцейський взводу з фізичної безпеки батальйону УПО Чернігівської області старший сержант поліції Олександр Тупик;
3 місце – (взвод кредитно-фінансових установ): поліцейський взводу кредитно- фінансових установ батальйону УПО Чернігівської області сержант поліції Олексій Кордик та поліцейський взводу кредитно-фінансових установ батальйону УПО Чернігівської області старший сержант поліції Віталій Ларченко.

В особистому заліку з прикладної стрільби ПМ-1 призові місця посіли:
1 місце - командир батальйону УПО Чернігівської області майор поліції Олександр Плясун;
2 місце - поліцейський взводу охорони об’єктів та публічної безпеки Ніжинського МВ УПО Чернігівської області капрал поліції Тимофій Бойко;
3 місце - поліцейський взводу кредитно-фінансових установ батальйону УПО Чернігівської області старший сержант поліції Віталій Ларченко;

В особистому заліку з прикладної стрільби ПМ-7 призові місця посіли:
1 місце - поліцейський групи реагування Ніжинського МВ УПО Чернігівської області сержант поліції Олександр Головенко;
2 місце - поліцейський групи реагування Прилуцького МВ УПО Чернігівської області старший сержант поліції Дмитро Коваленко;
3 місце - поліцейський взводу реагування №1 батальйону УПО Чернігівської області старший сержант поліції Олексій Куліш.

- Такі змагання потрібно підтримувати та проводити. Це гуртує, зміцнює командний дух, налаштовує на перемогу, а також виховує дух відкритого суперництва і цілеспрямованості, який, в свою чергу, завжди стимулює та змушує покращувати свої показники та підвищувати рівень фізичної підготовки правоохоронців, - зазначив начальник Управління поліції охорони в Чернігівській області полковник поліції Олег Гронь.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.