Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:04:14

У Чернігові відбулося урочисте відкриття ХХV чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту

15.06.2017   07:55Агенцiя

14 червня у с. Новий Білоус, на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулося урочисте відкриття ХХV чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту.

Участь у заході взяли Голова ДСНС України Микола Чечоткін, Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч, заступник Голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, перший заступник Голови ФСТ "Динамо" Віктор Корж, Президент Федерації з пожежно-прикладного спорту України Григорій Рева та інші почесні гості.

“Пожежно-прикладний спорт - це спорт сильних і мужніх чоловіків, який допомагає підтримувати фізичну форму наших пожежників-рятувальників під час виконання завдань за призначенням. Ми приділяємо достатньо уваги розвитку цього виду спорту і я бажаю всім учасникам змагань показати гарні результати. Успіхів вам у запеклій боротьбі”, - зазначив Микола Чечоткін.

Чемпіонат триватиме з 14 по 16 червня. Цього року до Чернігова приїхало 26 команд з різних куточків країни.

Першого дня учасники змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами.

За результатами півфінальних та фінального забігу в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі звання чемпіона виборов Присяженко Сергій з Львівської області. Друге та третє місця у Присяженка Андрія з Києва та Чеверди Романа з Київської області.

15 червня учасники випробують свої сили у підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти та пожежній естафеті 4х100 метрів.

А вже 16 червня команди змагатимуться у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонату та урочисте закриття змагань.

Також, під час урочистої церемонії відкриття Голова ДСНС вручив ключі від нового пожежно-рятувального автомобіля на базі шасі МАЗ начальнику Ріпкинського районного відділу У ДСНС України у Чернігівській області.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини