Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:57:16

У мережі Київстар включено номер гарячої лінії для консультацій з питань захисту прав дітей - 116111

01.06.2017   15:06Агенцiя

Номер 116111 використовується у 26 країнах світу для надання допомоги дітям, які потрапили у скрутне становище.

Дзвінки на номер 116111 з мережі Київстар безкоштовні та доступні навіть при нульовому балансі рахунку.

Даний номер виділений рішенням НКРЗІ та за сприяння Української асоціації зв'язку «Телас».

Консультації і допомогу неповнолітнім громадянам України надають професійні психологи і соціологи громадської організації «Ла Страда-Україна».

Вони проконсультують дітей щодо їх прав, про те, що робити у випадку жорстокого поводження з ними, а в екстрених випадках, якщо є загроза життю чи здоров’ю дитини – повідомлять інформацію для реагування органам Нацполіції, МВС або службам у справах сім’ї та дитини. Звертатись на цей номер можуть також батьки, якщо, наприклад, є потреба у порадах щодо взаємовідносин з дітьми в родині.

Київстар одним із перших телеком-операторів підтримав даний проект, забезпечивши у своїй мережі всі технічні можливості для стабільної цілодобової роботи номера 116111.

Директор з корпоративних комунікацій Київстар Ганна Захараш: «Київстар надає доступ до гарячої лінії допомоги також і при нульовому балансі рахунку абонентів. Це важлива і потрібна ініціатива, яку ми, безумовно, будемо підтримувати».
 
Київстар багато років співпрацює з суспільними організаціями, які допомагають людям, що потребують особливого піклування. Одна із складових такої турботи – надання коротких номерів і безкоштовного зв’язку для консультаційних телефонів. Це, наприклад, такі номери як 386 – гаряча лінія організації «Ла Страда-Україна» по запобіганню домашньому насильству, номер 527 міжнародної організації з міграції - для консультацій з питань боротьби з торгівлею людьми.
Дзвінки на ці номери – є безкоштовними.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини