Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:40:08

У Чернігові проводять тестові налаштування GPS-моніторингу в громадському транспорті

23.05.2017   09:16

Представниками фірми ТОВ «Дозор Україна», яке раніше перемогло в конкурсі на встановлення GPS-моніторинг у Чернігівському громадському транспорті, було проведене перше спільне навчання з працівниками Управлінням транспорту та зв’язку Чернігівської міської ради та перевізниками міста по використанню програмного забезпечення «DozoR».

За допомогою цього програмного продукту в Чернігові буде здійснюватися GPS-моніторинг у громадському транспорті.

Станом на сьогодні в тестовому режимі з цим обладнанням вже працює частина автобусів на таких маршрутах, як №17, 27, 37, 8. Найближчим часом GPS-трекери будуть встановлені на всьому громадському транспорті міста.

При презентації програми представники фірми «Дозор Україна» показали дієві інструменти для достовірної аналітики й оцінки ефективності маршрутизації міського транспорту. Програмним забезпеченням «DozoR» можна за будь-який обраний період часу відстежувати переміщення транспорту, робити звіт щодо пробігу, мотогодин, про перевищення швидкості, час зупинок і стоянок, робочий час водія. Система будує автоматичні звіти по невиконанню рейсів і графіків руху, дає можливість порівняти планову та фактичну роботу як кожної одиниці міського транспорту, так і окремих перевізників.

Після повного запровадження системи GPS-моніторингу в громадському транспорті міста мешканці та гості Чернігова матимуть змогу в онлайн-режимі через смартфон відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття кожного транспортного засобу на всіх зупинках міста за допомогою мобільного додатку DozoRCity або його веб-версії http://city.dozor.tech.

Нагадуємо, що ТОВ «Дозор Україна» взяла на себе інвестиційні зобов’язання для покращення транспортної інфраструктури міста.
Так, у Чернігові незабаром з’явиться п’ять «розумних» зупинок, які матимуть наступні функції:
- табло-прогнозування часу фактичного прибуття транспорту на дану зупинку;
- безкоштовний для очікуючих пасажирів доступ до Інтернет через Wi-Fi;
- камеру відеоспостереження;
- USB-порти підзарядки мобільних пристроїв;
- мапу транспортних маршрутів міста;
- сучасний естетичний та ергономічний дизайн.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.